Clipper herrestrik

Clipper tilbyder udødelige klassikere, som aldrig går af mode, fx v-neck pullovere, cardiganer, slipovere og sweatshirts i rene kvaliteter. Sæsonkollektionerne indeholder samtidig nye, spændende styles i strik, som fortolker klassisk gentleman stil. Clipper herrestrik værner kort sagt om glæden ved at føle sig velklædt nu og for altid.

Clipper forhandler

Clipper forhandles i butikker i både Danmark og udlandet, som har det til fælles, at de kræver det bedste. Før en Clipper striktrøje ender i en butik, og i sidste ende i dit garderobeskab, skal den igennem nåleøjet i vores kvalitetsafdeling. Et team af dedikerede medarbejdere med strik i blodet sørger for, at kvaliteten er den samme hver gang du køber en Clipper strik.

Clippers historie

Clippers historie starter i Herning i 1955, hvor Bernhardt Sørensen startede med at producere strik til mænd i sin kælder. Hans store passion for håndværket skabte hurtigt den success, som er Clippers fundament i dag. Igennem alle årene har Clipper haft fokus på striktrøjer til mænd. Køb din Clipper pullover, cardigan, strikjakke, slipover m.v. hos en af vore dedikerede forhandlere.