ALL - all stock items

LIGHT, MEDIUM og HEAVY styles samlet

LIGHT - retail. corporate and hospitality industries

Retail, corporate and hospitality industries

MEDIUM - transport, warehouse and service industry

Transport, warehouse and service industry

HEAVY - security, fire and rescue

Security, fire and rescue

SHIRTS - se Kümmel skjorterne i Kümmel kataloget

Skjorter fra Kümmel - se dem i kataloget

C.C.Fifty-Five poloer

CC55 polo'erne er fremstillet i Sportwool, som er et funktionelt materiale med 100% ekstra fin merino uld indvendigt og 100% polyester udvendigt. Sportwool er yderst velegnet til erhvervsbeklædning, da det bl.a. tilbyder effektiv fugttransportnaturlig varmeregulering samt høj farveægthed, så dine medarbejdere altid ser velklædte ud. 

I forhold til et bomuldsprodukt er Sportwool et relativt dyrt materiale... men ikke i længden! Her får du value for money både mht. funktionalitet, komfort og holdbarhed.

SE ALLE FARVER  ►  BRUG FILTERET NEDENFOR!

 

Poloer fra CC55

Polo-shirts giver et afslappet, men professionelt udtryk og er derfor perfekt som erhversbeklædning. Poloerne fra CC55 er lavet i Sportwool, et materiale, som sikrer høj komfort - perfekt til en lang arbejdsdag. Sportwool er et svedtransporterende materiale med 100% ekstra fint merinould på indersiden og polyester på ydersiden. Det giver en optimal komfort samtidig med at poloerne bevarer et flot udseende dag efter dag. Sportwool polo'erne fås i hvid, sort, navy, grå, rød, kakigrøn og lyseblå. Der findes også en Nato Sportwool polo med skulderstropper, som fås i sort, navy, hvid og lyseblå.