Belika herrestrik

Belika strik til mænd er designet til et liv fyldt med rejser og oplevelser, natur og byliv. Belika striktrøjer er smagfuldt og tidløst designet - i en maskulin og afslappet stil. I vores Belika kollektion finder du alt det herrestrik, som hører hjemme i en aktiv, moderne mands garderobe. Belika er striktrøjer til mænd, som du ikke behøver være bange for at bruge – striktrøjer designet til en aktiv livsstil.

Belika forhandler

Køb Belika herrestrik hos en af de mange herretøjsforhandlere i Danmark eller udlandet. I Belika kollektionen finder du striktrøjer til mænd, strikjakke, strikket vest, slipover, pullover, cardigan og meget mere inden for herrestrik.

 

Herrestrik siden 1933

Belika strik går helt tilbage til 1933, hvor den passionerede iværksætter Ole Vestergaard-Poulsen grundlagde Belika. Belika fik hurtigt stor succes inden for afslappet strik til fritidslivet. Belika har siden specialiseret sig i at finde nye, spændende materialer og kombinere dem med det rette design. Hos Belika kan du købe din slipover, pullover herre, pullovers til mænd, cardigan m.v. Kort sagt alt inden for striktrøjer til mænd.