Om Clipper A/S

Clipper

Clipper er grundlagt i Herning i 1955 og har lige siden haft udvikling, produktion og distribution af klassisk kvalitetsstrik som de absolutte kernekompetencer.

Position

Vores position som toneangivende strikspecialist er funderet på en stærk kombination af høj teknisk kompetence, materialemæssig innovation og løbende udvikling af kollektioner, design, koncepter og produktionsteknikker.

 

Vi udvikler flere årlige kollektioner med strik og sweat som de primære kategorier. Sideløbende lagerfører vi et omfattende og farverigt NOS program, der leveres hurtigt og fleksibelt direkte fra vores lager i Herning.

 

Vi har et stærkt fundament på hjemmemarkedet og en hastigt stigende omsætning på de nære eksportmarkeder. Vi sælger både til kæder og selvstændige forhandlere som alle har det til fælles, at de forlanger det bedste – både hvad angår produktkvalitet, udvikling og servicering.

Produktion

Vi anvender kun de bedste råmaterialer – uanset om der er tale om ren uld, bomuld eller blandingsvarer. Hovedparten af vores garner er specialudviklede og anvendes udelukkende i vores produkter.

 

De fleste strikvarer produceres på vores egen fabrik i Letland, hvor vi er dybt involveret i produktionsprocessen. Vi samarbejder desuden med et lille antal nøje udvalgte underleverandører i Baltikum og Østen.

Et firma - flere brands

Clipper A/S består udover Clipper brandet af en afdeling for erhvervsbeklædning, Clipper Corporate, og leasurewear brandet Belika, samt det primært tyske mærke Breidhof.