Clipper striktrøjernes kvalitet

Godt håndværk

Clipper A/S er kendt for sit gode håndværk og over 50 års erfaring og know-how giver os uvurderlige fordele som producenter af klassisk herrestrik.

 

Clipper A/S har hovedkontor i Herning og har egen fabrik i Letland. Vi samarbejder desuden med et netværk af nøje udvalgte underleverandører, der deler vores høje kvalitetskrav. På den måde opnår vi kontrol over hele produktionsprocessen, hvilket sikrer den højest mulige kvalitet hele vejen igennem.

 

Vi tager kvalitet alvorligt, og vi ved, at kvalitet ikke kommer af sig selv, men kræver konsekvent og målbevidst arbejde. Herunder finder du flere oplysninger om de materialer, vi anvender til vores strikvarer.

Woolmark

Woolmark er din garanti for kvalitet og fiberindhold. Langt de fleste af Clippers uldtrøjer er mærket med Woolmark eller Woolblendmark. Beklædning, som er mærket med Woolmark betyder, at den er fremstilet af Ren Ny Uld. Med "Ren uld" menes, at der er brugt 100% uld ved fremstillingen. "Ny" forudsætter anvendelse af ny, ikke genanvendt uld. Dette er en vigtig deklaration, idet genanvendt uld aldrig kan mærkes med Woolmark.

 

Kun producenter, der opfylder de kvalitetskrav, som stilles af the Woolmark Company, kan få licens til at benytte Woolmark og Woolblendmark på deres produkter.

Ren ny uld

Smuk, alsidig og spændstig kvalitet, som består af 100% uld. Tøj i denne kvalitet giver en naturlig fornemmelse og kan bruges hele året.

Uld blandet med andre fibre

Udsøgte blandinger af uld og andre natur- eller kunstfibre øger alsidigheden, elasticiteten og behandlingen af moderne beklædning.

Merinould

Kun den fineste og blødeste uld, der bruges til eksklusiv og hudvenlig beklædning i overlegen kvalitet.

Lambswool

Fåreulden er taget fra den første klipning, som er kendetegnet ved at være finere, lettere og blødere end ulden fra de efterfølgende klip.

Bomuld

Tøj af bomuld er komfortabelt, slidstærkt, nemt at vaske og har en stor absorberingsevne.