Kundeservice

Pålidelig og fleksibel leverandør

Hos Clipper A/S er både kvalitet, funktionalitet og et højt serviceniveau vigtige faktorer i en hverdag, hvor kunderne er i centrum. 

 

Hovedparten af Clipper's produktion varetages af vores egen joint venture fabrik i Letland, hvilket er med til at sikre den høje kvalitet, samt at vores varer kommer hjem til tiden.

Vi satser på supplering

Vi arbejder målrettet på at være den bedst mulige leverandør for vore kunder i ind- og udland. Et blandt mange redskaber hertil er vores store program af NOS varer og vores unikke lager- og leveringsservice. Det giver store fordele for dig som forhandler.

 

  • Løbende supplering af et stort NOS program
  • Lavere lagerbinding i butikken
  • Stor genbestillingssikkerhed
  • Hurtig levering (som hovedregel 1-2 dage i Europa)
  • Ordrer helt ned til ét stk.

Omfattende NOS program

Vores NOS program består af klassiske basisvarer, som er must haves i ethvert butikssortiment. Det omfattende sortiment består både af uld- og bomuldsvarer i klassiske farver samt en stribe modefarver. Der er et bredt modeludvalg i mange størrelser (også store størrelser).

Lager- og leveringsservice

Vores lager af NOS varer suppleres løbende, så vi kan levere hele sæsonen. Vi ekspederer ordrer på dagen helt frem til kl. 14:00 og leverer som regel inden for 1-2 dage. Ordrer kan afgives online, pr. mail eller telefonisk.

 

Kontakt os gerne - vi er altid klar til at hjælpe og vejlede!